ŠLEP SLUŽBA ROKI ŠABAC

Fruškogorska 5 Jelenča

PREVOZ MOTORA ŠABAC I SRBIJA

Pružamo uslugu šlepanja različitih tipova motora, četvorotočkaša, skutera, transport i šlep kvadova različitog gabarita i  sl. Hitna intervencija i brz dolazak na lice mesta je ono po čemu smo poznati !

Šlep motora,skutera,kvadova, kao i šlep svih vrsta vozila vršimo za Šabac i različite oblasti na teritoriji Srbije i to na profesionalan i efikasan način tokom cele godine .

Naše cene transporta motora su uvek  konkurentne  i prilagodjene  Vašim potrebama ! Najbolje da nas pozovete kako bi dobili potrebne informacije,podršku i pomoć !

ŠLEP SLUŽBA ŠABAC - "ROKI"prevoz motora

ŠLEP MOTOCIKALA, SKUTERA I KVADOVA

Transport motora Šabac i Srbija ….

Motor (motociklo) je provozan prvi put kada je  davne 1885 godine čuveni Nemački inžinjer Daimler  klasičnom biciklu dodao motor s unutrašnjim  sagorevanjem. Motori se  danas širom planete masivno  koriste za sportska takmičenja, putovanja i druženje, razonodu i usluge dostave a mnogim našim sugradjanima   motor   je već odavno i stil i  način života.
Šlepanje motora i skutera je zaista dosta različito od šlepanja auto i ima svoje specifičnosti, te stoga najbolji način da izbegnete moguća  oštećenja na motoru kao i sve druge moguće  neprijatnosti je da posao šlepanja obave  iskusni profesionalci a to smo mi!
Skuteri su takodje među najpopularnijim prevoznim sredstvima u svetu pa tako i kod nas u Srbiji i često se u letnjoj sezoni  javlja potreba za prevozom i šlepovanjem skutera a mi smo već odavno najbolji,najpovoljniji i najbezbedniji u tome ! !  !
Šlep služba Roki-Srbija vam nudi veoma  povoljne cene i ekstra  kvalitetnu i bezbednu uslugu za šlep motora (motocikala), skutera a takodje i ( kamp kućica, traktora, čamaca, plovnih objekata) i to  neprekidno 24 sata dnevno, svakog dana u sedmici tokom cele godine bez obzira na vremenske uslove!

Naše višegodišnje iskustvo u transportu motora i skutera je garancija da je vaš  Vaš dvotočkaš u zaista sigurnim rukama.

PREVOZ MOTORA ŠABAC I SRBIJA/Šlep motora
Scroll to Top