ŠLEP SLUŽBA ROKI ŠABAC

Fruškogorska 5 Jelenča

PREVOZ kombija i PICK-UP VOZILA ŠABAC I SRBIJA

Vršimo uslugu šlepanja i transporta kombija i PICK-UP VOZILA kao i šlep svih ostalih vrsta vozila na teritoriji opštine Šabac i  na teritoriji cele Srbije i to na profesionalan i efikasan način tokom cele godine.

Transporta kombija obavljamo sa cenama koje su uvek konkurentne i prilagođene Vašim potrebama!

slep-sluzba-sabac-roki-slep-KOMBIJA-Šlep kombija

ŠLEP KOMBIJA i PICK-UP VOZILA

Transport kombija Šabac i Srbija ….

Kombi je vrsta transportnog vozila u kojem je moguće prevoziti robu ili ljude. U zavisnosti od tipa kombija, veličina može biti između kamiona i automobila. 
Standardni  ili kombini  pune veličine pojavili su se sa Fordovim inovacijskim pomicanjem motora napred ispod kratke haube i korišćenjem komponenti kamioneta.
Šlepanje kombija i PICK-UP VOZILA je dosta specifično naročito ukoliko je vozilo koje je potrebno transportovati pod teretom te zaista najbolji način da izbegnete moguća oštećenja na kombiju i sve druge moguće neprijatnosti je da posao šlepanja obavezni iskusni profesionalci da smo mi!
Šlep služba Roki-Srbija vam nudi veoma povoljne cene šlepovanja i ekstra kvalitetnu uslugu za pune 24 sata dnevno, svakog dana u sedmici tokom cele godine. ŠLEP SLUŽBA ROKI ŠABAC-Možemo da transportujemo vaše vozilo do bilo koje lokacije !
 
Scroll to Top