ŠLEP SLUŽBA ROKI ŠABAC

Fruškogorska 5 Jelenča

PREVOZ čamaca i glisera ŠABAC I SRBIJA

Pružamo uslugu šlepanja različitih tipova čamaca i glisera, skutera za vodu, plovnih objakata i sl. Hitna intervencija i brz dolazak na lice mesta je ono po čemu smo poznati !

Šlep čamaca i glisera  i šlep svih ostalih vrsta vozila vršimo za Šabac i različite oblasti na teritoriji Srbije i to na profesionalan i efikasan način tokom cele godine .

Naše cene transporta čamaca i glisera su uvek  konkurentne  i prilagodjene  Vašim potrebama!

Šlep čamaca i glisera

Transport  čamaca i glisera.

Šlepanje čamaca, glisera i skutera za vodu  je dosta različito od šlepanja automobila, te stoga najbolji način da izbegnete moguća  oštećenja na plovnom objektu kao i sve druge moguće  neprijatnosti je da posao šlepanja obave  iskusni profesionalci a to smo mi!
Skuter za vodu je rekreacijsko vozilo za jednu osobu (stajaći i sedeći) ili za dve do četiri osobe (sedeći). Jet ski je ime modela kojeg je proizveo Kawasaki, ali je postalo opšte prihvaćeno kao naziv za sve skutere na vodi. Zbog njihove relativno niske cene te slobode i sigurnosti koju pružaju vlasnicima, jet skijevi su postali popularna vozila za rekreaciju i u letnjoj sezoni postoji povečana potreba za njihovim transportom,
Šlep služba Roki-Srbija vam nudi veoma  povoljne cene i ekstra  kvalitetnu uslugu za uslugu šlepa i transport čamaca do marine ili hangara ili vašeg doma  i to  24 sata dnevno, svakog dana u sedmici tokom cele godine.
 
 
Scroll to Top