ŠLEP SLUŽBA ROKI ŠABAC

Fruškogorska 5 Jelenča

ŠLEP AUTOMOBILA ŠABAC

Vršimo uslugu šlepanja različitih tipova automobila . Hitna intervencija i brz dolazak na lice mesta je ono po čemu smo poznati !

Šlep automobila, motora,skutera kao i šlep svih vrsta vozila vršimo za Šabac i različite oblasti na teritoriji Srbije i to na profesionalan i efikasan način tokom cele godine .

Naše cene transporta automobila  su uvek  konkurentne  i prilagodjene  Vašim potrebama! Ako vam se desi da su  zaključani ključevi u kolima, probušena guma ili  kvar na automatskom menjaču mi smo tu da sigurno odšlepamo vozilo. 

slep-sluzba-sabac-roki-slep-automobila-small

Transport automobila Šabac i Srbija

Prevoz auta Šabac

Prvu industrijsku masovnu   proizvodnju automobila na pokretnoj traci počeo je 1913 godine čuveni  Henry Ford.  Od tada automobil je naša svakodnevnica a  postojanje šlep službi auta (automobila) je zaista potrebno i korisno vlasnicima automobila!

Šlepovanje i prevoz vašeg auta zbog saobraćajne nesreće, nestanka goriva, praznog akumulatora, problema sa motorom,itd. Naša ŠLEP SLUŽBA ROKI ŠABAC  firma  vrši  kompletnu uslugu šlepa  za automobile, kombije  i  druge vrste motornih vozila do 5  tona nosivosti. Šlep havarisanih automobila, u voznom ili poluvoznom stanju. Ukoliko je Vaš automobil ostao na putu pozovite nas, pomoći ćemo vam i u neočekivanim i težim uslovima 24 sata dnevno .Vršimo šlep vozila kojima je istekla registracija, kao i za vozila kupljena na auto placu. Uverićete se da je šlep služba uvek bolje i isplativije, jednostavnije i efikasnije rešenje.

Ako kao vlasnik automobila želite da izbegnete sva razna moguća  oštećenja na svom automobilu kao i sve druge moguće  neprijatnosti tokom transporta auta, najbolje je da posao šlepanja auta obave  iskusni profesionalci a to smo mi!

Šlep služba Roki-Srbija vam nudi veoma  povoljne cene i ekstra  kvalitetnu uslugu za šlep automobila, motora (motocikala),skutera i to  24 sata dnevno, svakog dana u sedmici tokom cele godine.

Za najkraće moguće vreme dolazimo na Vašu lokaciju.

 
ŠLEP SLUŽBA ŠABAC - ROKI-Šlep automobila
Scroll to Top